Ouderportaal ParnasSYs

Op onze school werken de leerkrachten met ParnasSys. Dit is ons leerlingenadministratiesysteem. Alle belangrijke zaken worden binnen ParnasSys vastgelegd. U kunt daarbij denken aan de persooonsgegevens, groepsgegevens en toetsgegevens (methodegebonden en Cito).

U kunt inloggen op het Ouderportaal via de inlog (ParnasSys) rechts bovenaan op de pagina of door te klikken op onderstaande afbeelding.

Om te kunnen inloggen heeft u inloggegevens nodig. Die krijgt u van ons per mail toegestuurd, zodra uw kind op school zit. Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Stuurt u dan even een mail aan Elly Bouw (administratie) of Daniël van den Berg (directie).

Handleiding

Klik op de link om de handleiding te downloaden. Handleiding Ouderportaal ParnasSys